Home / Tag Archives: koncert

Tag Archives: koncert

Koncert festiv

Qendra Kulturore “Margarita Tutulani” promovoi sot me një koncert festiv këngën dhe vallen popullore qytetare beratase nën interpretimin e talenteve të rinj, që do të trashëgojnë dhe zhvillojnë më tej këtë vlerë të çmuar artistike të qytetit tonë. Ky koncert u moderua nga regjisori Shpetim Dyrmishi, nën drejtimin muzikor dhe …

Read More »

Koncert instrumental vokal

BASHKIA BERAT,QËNDRA KULTURORE “MARGARITA TUTULANI” ORGANIZUAN SOT KONCERTIN INSTUMENTAL-VOKAL. NË KËTË EVENT MORËN PJESË FORMACIONI I HARQEVE “TINGUJ DHE MONUMENTE” SI EDHE ORKESTRA SIMFONIKE E QYTETIT. DREJTUES MUZIKE- GËZIM BELEGU & ALBI KADENA DIRIGJENT- FATBARDH DERVISHI LIBRETI -SHPËTIM DYRMISHI.

Read More »

Koncert Rinor

Në datën 8 Korrik, me rastin e 5 –vjetorit të Hyrjes së Beratit në UNESCO, në Lagjen Kala u organizua një Koncert Rinor me artiste te rinj këngëtarë dhe kërcimtarë. Qëllimi i aktivitetit ishte gjallërimit i Trashëgimisë Kulturore nëpërmjet të rinjve. Aktiviteti u mbështet nga Bashkia Berat, Klubi Kiwanis dhe …

Read More »