Home / Aktivitete / Dita e Rusisë

Dita e Rusisë

Gjatë pritjes për nder të Ditës së Rusisë , organizuar nga Ambasada Ruse në Shqipëri në datën 9 Qershor 2016. Të pranishëm N/Kryetarja e Bashkisë Znj.Teuta Mucogllava dhe përfaqësues të Bashkisë Berat, të cilët diskutuan me Z.Aleksandër Karpushin- Ambasador i Rusisë në Shqipëri dhe me kolegë të Ambasadës Ruse mbi bashkëpunimin dypalësh midis dy Institucioneve, kryesisht në fushën e shkëmbimeve kulturore.