Home / 2024 / February / 20

Daily Archives: 20/02/2024

Projekti “Rrugë të Bardha”

Nga qyteti, në fshat, për mirëmbajtjen e rrugëve në çdo pëllëmbë Aktualisht ndërhyrja po kryhet në rrugët e brendshme të Veterrikut, në njësinë Administrative Velabisht Në kuadër të Projekti “Rrugë të Bardha”, në shërbim të banorëve të zonave rurale #BashkiaNëPunë https://www.facebook.com/ervindemo.al/posts/pfbid02mea4ahKXhddA8BCsoN7bJrTN7aBMwF1zvaSf6LeXMpqUH7yqD9hVz6DJuZinv6Apl

Read More »

Rehabilitimi i pallateve ne Lagjen Nr.1

Rehabilitimi i pallateve të vjetra në Rajonin.1 me sistem për rritjen e efiçencës së energjisë garanton vlerë të shtuar për banorët dhe hyrje më estetike në qytetin e 1mbi1dritareve. Aktualisht po punohet në zonën e njohur si rrethrrotullimi i “Ypsilonit”. Një investim tejmase me vlerë: Për një mikpritje dinjitoze që …

Read More »

“PyjetON”

“PyjetON” ishte tema e aktivitetit të sotëm ku kisha kënaqësinë që së bashku me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “1Maji” dhe drejtoreshën e Zyrës Vendore Arsimore u angazhuam për mbjelljen e fidanëve në malin Partizan Shkolla “1 Maji”, startoi këtë nismë me mbi 200 fidanë, për të vijuar me secilën shkollë …

Read More »

Berat Green Half Marathon

Berat Green Half Marathon ✅🦵 -Mbani shënim datën 7 Prill dhe regjistrohuni për të qënë pjesë e garës së vrapuesve në Berat 💛 Nuk është thjesht një garë por eksplorim i natyrës, historisë dhe magjisë së Beratit, duke u bërë pjesë e një komuniteti vrapuesish jo vetëm nga Shqipëria por …

Read More »