Home / 2024 / February / 19

Daily Archives: 19/02/2024

Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati

Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati Falë motit në favor, puna po ecën me ritme të shpejta në nyjen kyçe të qytetit, mes Goricës dhe Mangalemit Bëhemi gati për të përballuar fluksin e një tjetër sezoni turistik fantastik https://www.facebook.com/ervindemo.al/posts/pfbid02tdQsCkUyL2ZSjMfjuYvLNnUgSv9ZEQgdWU5XPpMvu2X8KdVPhmFFf6sehj6rRZMJl

Read More »

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist) Lloji i diplomës“Shkenca  Kompjuterike ” Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist) Lloji i diplomës“Shkenca  Kompjuterike ” Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”     Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 të  Vendimit  nr.243 datë …

Read More »

NJOFTIM FITUESI  PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist) Lloji i diplomës “Shkenca  Shoqërore” Niveli  minimal diplomës “Master professional”  

NJOFTIM FITUESI  PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist) Lloji i diplomës “Shkenca  Shoqërore” Niveli  minimal diplomës “Master professional”   Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 të  Vendimit  nr.243 datë 18.03.2015 të Këshillit …

Read More »