Home / 2024 / February

Monthly Archives: February 2024

SHPALLJE PËR KRIJIMIN E BORDIT ARTISTIK

SHPALLJE PËR KRIJIMIN E BORDIT ARTISTIK   Bashkia Berat, në zbatim të Ligjit Nr. 10352 datë 18/11/2010 “Për Artin dhe Kulturën” neni 28 pika 3, Vendimit te Këshillit të Ministrave Nr 540, dt.21/12/1992 “Për krijimin e Këshillave të Kulturës dhe shpërblimin e tyre”, ndryshuar me Vendimin e Këshillit të Ministrave …

Read More »

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR PUNONJËS POLICIE NË DREJTORINË E POLICISË BASHKIAKE

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR PUNONJËS POLICIE NË DREJTORINË E POLICISË BASHKIAKE Në zbatim të ligjit nr. 89/2022 “Për Policinë Bashkiake” , neni 12,13,14 si edhe Vendimin e Këshillit të Ministrave nr.452, datë 26.07.2023 “Për miratimin e rregullorës kuadër të Policisë Bashkiake”, kreu III “Rregullat dhe Procedurat e …

Read More »

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL,LËVIZJE PARALELE , NGRITJEN NË DETYRË  DHE PRANIM NGA JASHTE SHËRBIMIT CIVIL  PËR NIVELIN E MESËM  DREJTUES NIVELI I KËRKUAR I DIPLOMES MASTER SHKENCOR

SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL,LËVIZJE PARALELE , NGRITJEN NË DETYRË  DHE PRANIM NGA JASHTE SHËRBIMIT CIVIL  PËR NIVELIN E MESËM  DREJTUES NIVELI I KËRKUAR I DIPLOMES MASTER SHKENCOR   Në zbatim të nenit  26 të ligjit nr.152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar, si dhe kreut II dhe III të Vendimit nr.242 …

Read More »

Projekti “Rrugë të Bardha”

Nga qyteti, në fshat, për mirëmbajtjen e rrugëve në çdo pëllëmbë Aktualisht ndërhyrja po kryhet në rrugët e brendshme të Veterrikut, në njësinë Administrative Velabisht Në kuadër të Projekti “Rrugë të Bardha”, në shërbim të banorëve të zonave rurale #BashkiaNëPunë https://www.facebook.com/ervindemo.al/posts/pfbid02mea4ahKXhddA8BCsoN7bJrTN7aBMwF1zvaSf6LeXMpqUH7yqD9hVz6DJuZinv6Apl

Read More »

Rehabilitimi i pallateve ne Lagjen Nr.1

Rehabilitimi i pallateve të vjetra në Rajonin.1 me sistem për rritjen e efiçencës së energjisë garanton vlerë të shtuar për banorët dhe hyrje më estetike në qytetin e 1mbi1dritareve. Aktualisht po punohet në zonën e njohur si rrethrrotullimi i “Ypsilonit”. Një investim tejmase me vlerë: Për një mikpritje dinjitoze që …

Read More »

“PyjetON”

“PyjetON” ishte tema e aktivitetit të sotëm ku kisha kënaqësinë që së bashku me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “1Maji” dhe drejtoreshën e Zyrës Vendore Arsimore u angazhuam për mbjelljen e fidanëve në malin Partizan Shkolla “1 Maji”, startoi këtë nismë me mbi 200 fidanë, për të vijuar me secilën shkollë …

Read More »

Berat Green Half Marathon

Berat Green Half Marathon ✅🦵 -Mbani shënim datën 7 Prill dhe regjistrohuni për të qënë pjesë e garës së vrapuesve në Berat 💛 Nuk është thjesht një garë por eksplorim i natyrës, historisë dhe magjisë së Beratit, duke u bërë pjesë e një komuniteti vrapuesish jo vetëm nga Shqipëria por …

Read More »

Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati

Rrethrrotullimi më i ri në qytet është thuajse gati Falë motit në favor, puna po ecën me ritme të shpejta në nyjen kyçe të qytetit, mes Goricës dhe Mangalemit Bëhemi gati për të përballuar fluksin e një tjetër sezoni turistik fantastik https://www.facebook.com/ervindemo.al/posts/pfbid02tdQsCkUyL2ZSjMfjuYvLNnUgSv9ZEQgdWU5XPpMvu2X8KdVPhmFFf6sehj6rRZMJl

Read More »

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist) Lloji i diplomës“Shkenca  Kompjuterike ” Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist) Lloji i diplomës“Shkenca  Kompjuterike ” Niveli minimal i diplomës “Master Profesional”     Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 të  Vendimit  nr.243 datë …

Read More »

NJOFTIM FITUESI  PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist) Lloji i diplomës “Shkenca  Shoqërore” Niveli  minimal diplomës “Master professional”  

NJOFTIM FITUESI  PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist) Lloji i diplomës “Shkenca  Shoqërore” Niveli  minimal diplomës “Master professional”   Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 të  Vendimit  nr.243 datë 18.03.2015 të Këshillit …

Read More »