Home / Announcements

Announcements

Announcements in the municipality of Berat

A visit of the delegation of Malaysia in the Municipality of Berat

Në datën 8 Nentor 2013 një Delegacion i lartë i Malajzisë i kryesuar nga Z. Datuk Seri Ir Idris bin Hj.Haron – Kryeministër i Melakës, zhvilloi një vizite zyrtare në Bashkinë e Beratit . Në përbërje të Delegacionit ishin anëtarë tëKëshillit të Ministrave të Melakës, Kryetari i Bashkisë së qytetit …

Read More »

The thirteenth Week of Italian Culture and Language

This Wednesday and next Monday there will be two activities held in the Vehxhi Buharaja Library in the context of the thirtieth week of the Italian Culture and Language.  On 16 October 2013, 18.00 – “L’arrivo do Wang” movie by Maetti Bross. On 21 October 2013, 18.00 – Paying an …

Read More »

Takimet Muzikore të Dy Botëve

Në datat 5 dhe 6 Tetor në Muzeumet Onufri dhe Etnografik zhvillohet aktiviteti Takimet Muzikore të Dy Botëve, Edicioni I VII-të i Festivalit Ndërkombëtar. Aktiviteti zhvillohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane nga Fonacioni Art dhe Trashëgimi. Jeni të ftuar të merrni pjesë. Më poshtë axhenda e aktivitetit. …

Read More »

Ambasadorja Çeke viziton Beratin

Ambasadorja Çeke Bronislava Tomasova ka zhvilluar një vizitë në qytetin muze. Në takimin me kryetarin e bashkisë Fadil Nasufi, diplomatja çeke tha se kam qënë edhe herë të tjera në qytetin e Beratit, por kjo është vizita e parë zyrtare. Kur kam ardhur privatisht për të vizituar qytetin dhe muzeun …

Read More »

Komisioni Këshillimor Qytetar Vendor

Krijohet Komisioni Këshillimor Qytetar Vendor pranë Bashkisë Berat.Komisioni Këshillimor Qytetar është një grup vullnetar qytetar që ka filluar të funksionojë tashmë në Bashkinë Berat si qytet partner në projektin PLGP. KKQV do të shërbejë si organ këshillimor për bashkinë dhe Këshillin Bashkiak. Ai do të jetë gjithëpërfshirës, dypalësh dhe i …

Read More »

Summer Day Program

Ora. 09:00            Demostrimi muzikor i trumpetes se Bagicllarit ne shetitoren Republika Ora 09:15             Demostrim Rafting ne lumin Osum, me nxenesit e shkollave te mesme Ora. 10:30            Ekspozite me dokumente historike nga Bagicllari qe lidhen edhe me Beratin ne galerine e arteve Eduard Lear Ora. 11: 00 Koncert ne Kala me …

Read More »

Ekspozita “Berati në dokumentet e arkivit osman”

Galeria e Arteve ‘’Edward Lear’’ Berat datë 14 mars 2013 ora 10.00 Ekspozita “Berati në dokumentet e arkivit osman” që është përgatitur me titullin e sipërm simbolik “Ura e kulturës që lidh Bagxhëllarin me Beratin”, përbëhet nga 30 copë dokumente që ruhen në Arkivin Osman të Kryeministrisë së Turqisë në …

Read More »