Home / Announcements / The thirteenth Week of Italian Culture and Language

The thirteenth Week of Italian Culture and Language

This Wednesday and next Monday there will be two activities held in the Vehxhi Buharaja Library in the context of the thirtieth week of the Italian Culture and Language. 

On 16 October 2013, 18.00 – “L’arrivo do Wang” movie by Maetti Bross.
On 21 October 2013, 18.00 – Paying an homage to the figure of Giussepe Verdi by projecting the concert “Rigoleto in Mantova” by Rai Prix Italia. This concert is produced by RAI and is shown in 148 countries by producer Marco Bellochio.

Feel free to participate

Home / Njoftime / Java e Trembëdhjetë e Kulturës dhe Gjuhës Italiane

Java e Trembëdhjetë e Kulturës dhe Gjuhës Italiane

Duke filluar nga dita e Mërkurë në Bibliotekën Vehxhi Buaraja do të organizohen 2 evenimente kulturore me rastin e Javës së Trembëdhjetë së Kulturës dhe Gjuhës Italiane. Këto evenimente kryhen nga Konsullta e Përgjithshme e Italisë në Vlorë me bashkëpunimin e Bashkisë Berat. Më poshtë Axhenda e Takimeve:

Në datën 16 Tetor 2013, ora 18.00 – Shfaqje e Filmit “L’arrivo do Wang” i Maetti Bros. – rikthimi I fantashkencës Italiane.

Në datën 21 Tetor 2013, ora 18.00 – Homazh figurës së Giussepe Verdit me projektimin e Koncertit “Rigoleto në Mantova” nga Rai Prix Italia. Ky koncert është një prodhim i RAI-t I cili është transmetuar në 148 vende nën regjinë e Marco Bellochio-s.

Jeni të ftuar të merrni pjesë!