Home / Announcements / Takimet Muzikore të Dy Botëve

Takimet Muzikore të Dy Botëve

Në datat 5 dhe 6 Tetor në Muzeumet Onufri dhe Etnografik zhvillohet aktiviteti Takimet Muzikore të Dy Botëve, Edicioni I VII-të i Festivalit Ndërkombëtar. Aktiviteti zhvillohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane nga Fonacioni Art dhe Trashëgimi. Jeni të ftuar të merrni pjesë. Më poshtë axhenda e aktivitetit.

Data 05 Tetor   Muzeu Ikonografik Onufri

Ora 19.00   Fyejt e panit në Berat  (Bashkim Llapushi, Naim Sharku, Shaqir Sinani, Ardit Llapushi).

19.30           Valle dhe Magji Baroke   (Jusuf Beshiri (çembalo), Giorgio Matteoli (flauto dolce), David Simonacci (violin baroke)

Data 06 Tetor   Muzeu Etnografik

17.30    Zana e Maleve në Lahutë        (Lumturie Nonaj në lahutë)

19.30    Kitarre Duo   (Srdjan Bulatovic, Darko Nikcevic)

Home / Njoftime / Takimet Muzikore të Dy Botëve

Takimet Muzikore të Dy Botëve

Në datat 5 dhe 6 Tetor në Muzeumet Onufri dhe Etnografik zhvillohet aktiviteti Takimet Muzikore të Dy Botëve, Edicioni I VII-të i Festivalit Ndërkombëtar. Aktiviteti zhvillohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane nga Fonacioni Art dhe Trashëgimi. Jeni të ftuar të merrni pjesë. Më poshtë axhenda e aktivitetit.

Data 05 Tetor   Muzeu Ikonografik Onufri

Ora 19.00   Fyejt e panit në Berat  (Bashkim Llapushi, Naim Sharku, Shaqir Sinani, Ardit Llapushi).

19.30           Valle dhe Magji Baroke   (Jusuf Beshiri (çembalo), Giorgio Matteoli (flauto dolce), David Simonacci (violin baroke)

Data 06 Tetor   Muzeu Etnografik

17.30    Zana e Maleve në Lahutë        (Lumturie Nonaj në lahutë)

19.30    Kitarre Duo   (Srdjan Bulatovic, Darko Nikcevic)