Home / Announcements

Announcements

Announcements in the municipality of Berat

A visit of the delegation of Malaysia in the Municipality of Berat

Në datën 8 Nentor 2013 një Delegacion i lartë i Malajzisë i kryesuar nga Z. Datuk Seri Ir Idris bin Hj.Haron – Kryeministër i Melakës, zhvilloi një vizite zyrtare në Bashkinë e Beratit . Në përbërje të Delegacionit ishin anëtarë tëKëshillit të Ministrave të Melakës, Kryetari i Bashkisë së qytetit …

Read More »

The thirteenth Week of Italian Culture and Language

This Wednesday and next Monday there will be two activities held in the Vehxhi Buharaja Library in the context of the thirtieth week of the Italian Culture and Language.  On 16 October 2013, 18.00 – “L’arrivo do Wang” movie by Maetti Bross. On 21 October 2013, 18.00 – Paying an …

Read More »

Takimet Muzikore të Dy Botëve

Në datat 5 dhe 6 Tetor në Muzeumet Onufri dhe Etnografik zhvillohet aktiviteti Takimet Muzikore të Dy Botëve, Edicioni I VII-të i Festivalit Ndërkombëtar. Aktiviteti zhvillohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane nga Fonacioni Art dhe Trashëgimi. Jeni të ftuar të merrni pjesë. Më poshtë axhenda e aktivitetit. …

Read More »

Komisioni Këshillimor Qytetar Vendor

Krijohet Komisioni Këshillimor Qytetar Vendor pranë Bashkisë Berat.Komisioni Këshillimor Qytetar është një grup vullnetar qytetar që ka filluar të funksionojë tashmë në Bashkinë Berat si qytet partner në projektin PLGP. KKQV do të shërbejë si organ këshillimor për bashkinë dhe Këshillin Bashkiak. Ai do të jetë gjithëpërfshirës, dypalësh dhe i …

Read More »

Photo Exhibition

“Edward Lear” Art Gallery invites you in the photo exhibition: “Cetir’s Frescoes, a Guide form the Post Byzantine Style to the Laic Style”. This exhibition is made possible by the Mitropoly of Bera and the Municipality of Berat Thursday 24 JanuaryTime 17.30 Venue: Edward Lear Art Gallery  

Read More »

Global Commerce Licence Program

The Chamber of Commerce Berat and the European Chamber of Economy ofrre free online training and education. Accredited by AEACAE – American-European Accreditation Council for Adult Education, GCL has value of 30 ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) or 18 credit points in USA, as equivalent of one semester …

Read More »