Home / Njoftime / Ekspozitë Fotografike

Ekspozitë Fotografike

Galeria e Arteve “Edward Lear” ka kenaqesine t’Ju ftoje ne ekspoziten fotografike:

“AFRESKET E CETIREVE, NJE RRUGETIM NGA STILI PASBIZANTIN NE ATE LAIK”.

Kjo ekspozite realizohet nen perkujdesjen e Mitropolose se Shenjte te Beratit dhe Bashkise Berat.

Cermonia e hapjes behet diten e Enjte, me date 24 Janar, 2013, ne oren 17.30 ne Galerine e Arteve “Edward Lear”, Berat

Home / Announcements / Photo Exhibition

Photo Exhibition

“Edward Lear” Art Gallery invites you in the photo exhibition:
“Cetir’s Frescoes, a Guide form the Post Byzantine Style to the Laic Style”.

This exhibition is made possible by the Mitropoly of Bera and the Municipality of Berat

Thursday 24 JanuaryTime 17.30
Venue: Edward Lear Art Gallery