Home / Investime (page 8)

Investime

Projekte IPA ne Kalane Berat

Diten e sotme, ne Bashkine Berat u prezantuan studimi i fizibiliteteve te tre projekteve qe do te financohen nga Komisioni Evropian dhe Bashkia Berat per kalane e Beratit. Projektet jane: Restaurimi i Kulles se Tabjes, Rregullimi kanalizimeve te ujerave te bardha dhe te zeza si dhe Restaurimi i rruges se …

Read More »

Restaurimi i Fasades Babe Dude Karbunara

Kjo nderhyrje eshte bere ne bashkepunim me Drejtorine e Gjimnazit Babe Dude Karbunara. Ne ket aspekt eshte permiresuar ndjeshem imazhi i kesaj shkolle ne prag te fillimit te vitit te ri shkollor, duke perdorur me eficence fonde minimale per realizimin e tij.

Read More »

Rikompozimi i Fasades se Kopshtit 1 Qershori

Kjo nderhyrje eshte bere e mundur ne bashkepunim me Drejtorine Ekonomike te Arsimit. Rikompozimi i ri i fasades ka permiresuar ndjeshem imazhin e ketij objekti parashkollor ne prag te fillimit te vitit te ri arsimor, duke perdorur me eficence fornde minimale per realizimin e tij.

Read More »

Rikonstruksioni i segmentit Ish Divizioni – Uznove

Vlera e plotë e projektit            =        17. 300.000   lekë Ky investim ka ndryshuar rënjësisht imazhin e kësaj zone të qytetit dhe ka lehtësuar ndjeshëm lëvizjen e banorëve. Tashmë bashkë me ndriçimin dhe gjelbërimin e parashikuar në këtë trotuar qytetit i është rikthyer një prej zonave   më me interes për investime …

Read More »

Rikonstruktohet Shkolla Shyqyri Lakra

Brenda ketij tremujori eshte mbyllur zbatimi i punimeve per investimin e shkolles 9 vjecare ”Shyqyri Lakra”. Projekti i rikonstruksionit te kesaj shkolle eshte hartuar nga Bashkia Berat dhe fondi prej 30 000 000 lekesh eshte bere i mundur me ane te granteve konkurese. Në shkollë janë vendosur pllaka te reja, …

Read More »

Përfundon Projekti i Rijetezimit te Kalasë

Disa ditë më parë është inauguruar përfundimi i projektit për rijetëzimin e Kalasë së qytetit të Beratit. Investimi ka nje vlerë prej 1 milione euro.  75 % e projektit eshte financuar nga Bashkimi Evropian ne kuadrin  e Instrumentit IPa dhe 25 % e projektit është bashkë financuar nga Bashkia Berat. …

Read More »

Fillojnë punimet në segmentin rrugor Berat-Roshnik

Kanë filluar punimet në segmentin rrugor Berat-Duhanas-Roshnik, një aks nga më të rëndësishmit në Qarkun e Beratit që i shërben banorëve të dy komunave. Shuma prej 30 milion lekësh  wshtw akorduar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe do të mundësojë rikonstruksionin e plotë të këtij aksi, duke lidhur me qytetin …

Read More »