Home / Investime (page 7)

Investime

Vizita e ambasadores kineze ne Bashkine Berat

Ambasadorja e Kinës në Shqipëri Znj. Jiang Yu zhvilloi një takim me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj. Gjatë takimit , Palët vlerësuan lidhjet e bashkëpunimit ndërmjet Bashkisë Berat dhe Ambsadës së Kinës dhe u shprehën në favor të rritjes së kontakteve dhe fushave të bashkëpunimit dypalësh si në gjetjen …

Read More »

Zyra e Informacionit Turistik

Në qendër të qytetit është duke u ndërtuar Zyra e ardhshme e Informacionit Turistik për qytetin e Beratit. Zyra do ti shërbejë të gjithë bizneseve turistike duke shpërndarë informacion si dhe duke vepruar si një qendër e zhvillimit të turizmit në bashkinë e re të Beratit. Në zyrë do të …

Read More »

Rikonstruksioni i fasadave pergjate bulevardit “Republika”

Vijon puna per rikonstruksionin e fasadave te ndertuara pergjate bulevardit “Republika”.Ky projekt rehabilitimi urban ploteson investimet e kryera ne zonen BID (Bulevardi “Republika” dhe sheshi Teodor Muzaka ),zone e cila do te perdoret nga qytetaret dhe turistet dhe jep mundesi te medha per bizneset.Rikonstruksioni I fasadave financohet nga grante te …

Read More »

Projekti i arredimit BID

Në kuadёr tё projektit BID – Business Improvement District,  ose Zona pёr Zhvillimin e Biznesit, Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF)  dhe Bashkia Berat  kanë  investuar nё pёrmirёsimin e infrastrukturёs nё Bulevardin  Republika dhe sheshin Teodor Muzaka, Berat. Në vijim të këtij projekti, AADF ka kontraktuar studion PRG*BR Architektur për të …

Read More »

Rikonstruksioni i trotuareve Bashki-Gjykate

Kane filluar  punimet per rikonstruksionin e trotuareve ne te dy krahet pergjate segmentit Bashki – Gjykate. Investimi parashikon zevendesimin e impianteve nentokesore si dhe zevendesimin e ndricimit rrugor.                  

Read More »