Home / Investime / Sheshi “Teodor Muzaka”

Sheshi “Teodor Muzaka”

Filluan punimet ne lotin opsional per kompletimin e lulishtes dhe arredimin urban te sheshit “Teodor Muzaka”

 

11065640_10205913962875610_1832035849_o 11187944_10205913962955612_241076795_o 11182864_10205913962395598_1113588659_o