Home / Investime / Rikonstruktohet Shkolla Shyqyri Lakra

Rikonstruktohet Shkolla Shyqyri Lakra

Brenda ketij tremujori eshte mbyllur zbatimi i punimeve per investimin e shkolles 9 vjecare ”Shyqyri Lakra”. Projekti i rikonstruksionit te kesaj shkolle eshte hartuar nga Bashkia Berat dhe fondi prej 30 000 000 lekesh eshte bere i mundur me ane te granteve konkurese. Në shkollë janë vendosur pllaka te reja, dyer – dritare , sovatime, lyerje, rikonsruksion te banjove, te fasades se jashtme si dhe sistemimin e territorit perreth duke i dhene ketij objekti arsimor nje pamje krejt te re ne krahasim ne gjendjen e meparshme.