Home / Tag Archives: shyqyri

Tag Archives: shyqyri

Rikonstruktohet Shkolla Shyqyri Lakra

Brenda ketij tremujori eshte mbyllur zbatimi i punimeve per investimin e shkolles 9 vjecare ”Shyqyri Lakra”. Projekti i rikonstruksionit te kesaj shkolle eshte hartuar nga Bashkia Berat dhe fondi prej 30 000 000 lekesh eshte bere i mundur me ane te granteve konkurese. Në shkollë janë vendosur pllaka te reja, …

Read More »