Home / Njoftime (page 51)

Njoftime

Njoftim per vend te lire pune

Ne zbatim  te ligjit Nr.8549, Date 11.11.1999 “Statusi i nepunesit civil” neni 13, si dhe te Urdherit Nr.179, date 07.06.2006 , Bashkia Berat shpall  konkursin per nje vend pune ne pozicionin: “Specialist Nivelit te Larte Rregjistrimit dhe Vleresimit “  Kandidati duhet te plotesoje kerkesat e pergjitheshme ne nenin 12 te …

Read More »

Programi i Dites se Veres

Ora. 09:00            Demostrimi muzikor i trumpetes se Bagicllarit ne shetitoren Republika Ora 09:15             Demostrim Rafting ne lumin Osum, me nxenesit e shkollave te mesme Ora. 10:30            Ekspozite me dokumente historike nga Bagicllari qe lidhen edhe me Beratin ne galerine e arteve Eduard Lear Ora. 11: 00 Koncert ne Kala me …

Read More »

Ekspozita “Berati në dokumentet e arkivit osman”

Galeria e Arteve ‘’Edward Lear’’ Berat datë 14 mars 2013 ora 10.00 Ekspozita “Berati në dokumentet e arkivit osman” që është përgatitur me titullin e sipërm simbolik “Ura e kulturës që lidh Bagxhëllarin me Beratin”, përbëhet nga 30 copë dokumente që ruhen në Arkivin Osman të Kryeministrisë së Turqisë në …

Read More »

Ambasadori italian Massimo Gaiani në Berat

I ndodhur në qytetin e Beratit për inaugururimin e filialit të bankës italiane “Intesa Sanpaulo Bank”, ambasadori italian Massimo Gaiani është takuar edhe me drejtuesit e qeverisjes vendore në qarkun e Beratit. Ndalesa e tij e parë ka qënë në bashkinë e qytetit ku është pritur nga kreu i këtij …

Read More »

Çmimi i Ekselencës

Bashkia Berat organizon ditën e Martë, ora 11.00 nje aktivitete kulturor me rastin e shpalljes se Nxenesve me te mire Maturante. Jeni te ftuar te merrni pjese. Hyrja e Lire.

Read More »

Programi i Lidershipit të Vizitorit

Në kuadrin e Programit të Ambasadës së SHBA-së për Lidershipin e Vizitorit, në 26 janar Kryetarët e Bashkive Sarandë, Berat, Elbasan, Kuçovë dhe Kashar u nisën për në SHBA, për të marrë pjesë në një program trajnimi për çështje të administrimit në qeverisjen vendore. Të përzgjedhurit për këtë trajnim përfaqësojnë …

Read More »

Ekspozitë Fotografike

Galeria e Arteve “Edward Lear” ka kenaqesine t’Ju ftoje ne ekspoziten fotografike: “AFRESKET E CETIREVE, NJE RRUGETIM NGA STILI PASBIZANTIN NE ATE LAIK”. Kjo ekspozite realizohet nen perkujdesjen e Mitropolose se Shenjte te Beratit dhe Bashkise Berat. Cermonia e hapjes behet diten e Enjte, me date 24 Janar, 2013, ne …

Read More »

Bashkia Berat merr titullin “Evropa e Bashkuar” nga Asambleja Evropiane e Biznesit

Bashkia Berat merr titullin “Evropa e Bashkuar” nga Asambleja Evropiane e Biznesit. Me poshte eshte komunikimi i çmimit nga menaxherja e Çeshtjeve me Jashte prane Asamblese Evropiane te Biznesit Znj.Marina Leontievna Kryetarit te Bashkise Berat I nderuar Zoteri, Ne emer te biznesit Europian, te komunitetit shkencor dhe krijues, me lejoni …

Read More »