Home / page 8

Blog Archives

Zjarri ne Malin Partizan

Bashkia e Beratit falenderon për kontributin e dhënë në fikjen e vatrave të zjarrit të shfaqura në malin Partizan, malin e Molishtit, përroin e Çorostrenit, malin e Veterikut, të gjitha strukturat drejtuese dhe mbështetëse të Bashkisë së Beratit, Prefekten dhe Pergjegjesin e emergjencave civile në Prefekturë, z.Halim Koxhaj, drejtuesit dhe …

Read More »

Vizita e ambasadores se Bashkimit Europian ne Shqiperi znj.Romana Vlahutin

Ditën e sotme, në Bashkinë Berat kreu një vizitë ambasadorja e Bashkimit Evropian në Shqipëri, znj. Romana Vlahutin. Tema e takimit ishte zhvillimi i turizmit në Bashkinë Berat në kuadër të Programit të Asistencës IPA Konkurrueshmëri 2017 të Bashkimit Evropian. Në kuadër të këtij programi, Bashkimi Evropian do të investojë …

Read More »

Situata e zjarreve

Falë bashkëpunimit, organizimit dhe përkushtimit të treguar nga të gjitha strukturat e Bashkisë së Beratit, si dhe të kontributit të paçmuar të ushtarëve të repartit të Poshnjës dhe të gjithë atyre që u solidarizuan jo vetëm me fjalë për të fikur zjarrin e rënë në malin Partizan dhe në fshatin …

Read More »

Situata e zjarrit ne Malin Partizan

Strukturat përgjegjëse në Bashkinë Berat së bashku me Shtabin e Emergjencave kanë mobilizuar të gjitha kapacitetet e tyre, me mjete dhe fuqi punëtore, për përballimin e situatës së vështirë nga rënia e zjarrit në kodrën e gjelbër të qytetit, malin Partizani, si dhe në fshatin Molisht. Qysh dje, në orën …

Read More »

PROGRAMI BUXHETOR AFATMESEM 2018-2020

Ne zbatim te Ligjit nr. 68/2017 “Per financat e vetëqeverisjes vendore”, neni 36, Programi buxhetor afatmesëm vendor,  Bashkia Berat përgatiti fazën e pare te P.B.A 2018-2020  dhe miratoi materialin ne Këshillin Bashkiak me Vendimin nr. 67 date 10.07.2017.   Po ne zbatim te këtij neni materiali i fazes se pare …

Read More »

Mbledhja e Keshillit Bashkiak date 10.07.2017

Sot u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak me këtë rend dite: 1. Relacion dhe Projekt – Vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike, pagesës së paaftësisë dhe kompensimit të energjisë elektrike për periudhën 1-30 Qershor 2017. 2. Relacion dhe Projekt – Vendim: Për miratimin e kërkesës së Bashkisë Berat, së bashku …

Read More »

Ceremonia e dorëzimit të titullit “Qytetar Nderi” aktorit beratas Thoma Rrapi( Pas vdekjes)

Sot pasdite në mjediset e Pallatit të Kulturës “Margarita Tutulani”, Berat, u zhvillua ceremonia e dorëzimit të titullit “Qytetar Nderi ” aktorit beratas Thoma Rrapi. ( Pas vdekjes). Të pranishëm në këtë event kulturor ishin përfaqësues të Bashkisë Berat, anëtarë të Këshillit Bashkiak, të afërm të aktorit, vajza dhe djali …

Read More »

Vizitë e Përfaqësuesve të Parlamentit Gjerman të Rajonit te Shtutgartit në Berat

Vizitë e Përfaqësuesve të Parlamentit Gjerman të Rajonit te Shtutgartit në Berat Përfaqësues gjermanë të grupimit politik CDU të Rajonit të Shtutgartit zhvilluan një takim me Kryetarin e Bashkisë Berat, z. Petrit Sinaj. Takimi u organizua në kuadër të turit të vizitave që përfaqësuesit gjermanë po zhvillojnë në disa qytete …

Read More »

Festat e veres ne Berat

Bashkia Berat në funksion të nxitjes së turizmit dhe jetës kulturore në qytet, ka hartuar një program të ngjeshur aktivitetesh përgjatë gjithë sezonit të verës, i cili përkon me fluksin më të madh turistik në qytet.  Në muajin qershor u organizua në fshatin Mbreshtan ‘’ Festivali i qershive’’, ndërsa …

Read More »

Mbledhja e Shtabit te Emergjencave Civile

Sot ne daten 30.06.2017 ora 10.00 ne Bashkine Berat u mblodh shtabi i emergjencave civile mbi masat per parandalimin dhe perballimin e situatave qe krijohen ne keto dite te nxehta nga zjarret ne siperfaqet pyjore dhe kullotat si dhe mbi emergjencen ne furnizimin me uje te pijshem ne keto dite …

Read More »