Home / Uncategorized (page 3)

Uncategorized

Projekti “HERA”

Bashkia Berat ftohet të marrë pjesë në seminarin konsultativ mbi Projektin “HERA” të Fondit të Zhvillimit Shqiptar. Projekti Hera është një projekt që fokusohet në zhvillimin e turizmit kulturor në vendet e Adriatikut. Ai financohet nga Komisioni Evropian dhe përfshin shumë vende partnere. Eksperienca e ndare eshte e vlefshme ne …

Read More »

Hotels

Hotel “Tomorri”– is in the center t of the city. It has capacities for big groups of tourists and  has also a bar restaurant. Price per room: 30 – 55 euro per night. Tel: 032 234 462 Mob: 068 20 24 225 email: hoteltomorriberat@yahoo.com Web:   www.hotel-tomorri-berat.com Hotel “Mangalemi” – is …

Read More »