Home / 2022 / June / 16

Daily Archives: 16/06/2022

Njoftim per rregjistrimet ne kopshte dhe cerdhe

Rregjistrimet ne kopshte dhe cerdhe do te zhvillohen ne periudhen 20.06.2022 – 04.07.2022, ora 08:30 – 12:30, me dokumenta sipas formularit te percaktuar, ne Urdherin nr.31 date 28.01.2020 te MASR dhe sipas lagjeve dhe rajoneve te percaktuara nga Drejtoria e Arsimit, Bashkia Berat. Shenim: Do te rregjistrohen ne grupet e …

Read More »