Home / 2022 / May

Monthly Archives: May 2022

Shpallje per levizje paralele dhe per pranim ne sherbimin civil per kategorine ekzekutive (Specialist)

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL PËR KATEGORINË EKZEKUTIVE (SPECIALIST)  Lloji i diplomës “Shkenca  Ekonomike” niveli minimal i diplomës “Master Profesional ”   Në zbatim të nenit 22 dhe 25 të ligjit nr.152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar , si dhe kreut II, III, IV dhe …

Read More »

Panairi i ofertës turistike të qytetit

Super #panairi i ofertës turistike të qytetit, ku është 🔛🔝#akomodimi, #kulinaria, #cilësia dhe #shërbimi më i mirë. #NëBerat🤍 në festën e TURIZËM FEST në @1mbi1dritaret. Super mbrëmje me Stiv Mello Pier Noshi dhe Irini Qirjako 🎼

Read More »

 SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL PËR KATEGORINË EKZEKUTIVE (SPECIALIST) Lloji i diplomës “Shkenca  Ekonomike” Niveli  minimal diplomës “Master professional”

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL PËR KATEGORINË EKZEKUTIVE (SPECIALIST) Lloji i diplomës “Shkenca  Ekonomike” Niveli  minimal diplomës “Master professional” Në zbatim të nenit 22 dhe 25 të ligjit nr.152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar , si dhe kreut II, III, IV dhe të Vendimit nr.243 …

Read More »

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL PËR KATEGORINË EKZEKUTIVE (SPECIALIST) Lloji i diplomës “Shkenca  Ekonomike” niveli minimal i diplomës “Master Profesional ”

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL PËR KATEGORINË EKZEKUTIVE (SPECIALIST) Lloji i diplomës “Shkenca  Ekonomike” niveli minimal i diplomës “Master Profesional ”   Në zbatim të nenit 22 dhe 25 të ligjit nr.152/2013 “Për nëpunësin civil”, i ndryshuar , si dhe kreut II, III, IV dhe …

Read More »

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR   NGRITJE NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË E MESME  DREJTUESE Lloji i diplomës “Shkenca Shoqërore” Niveli  diplomës “Master Shkencor”

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR   NGRITJE NË DETYRË NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË E MESME  DREJTUESE Lloji i diplomës “Shkenca Shoqërore” Niveli  diplomës “Master Shkencor”   Në zbatim të nenit 26, pika 2 të ligjit Nr.152/2013  “Për nëpunësin civil”  i  ndryshuar , si edhe të kreut III,  të  Vendimit   …

Read More »

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR LËVIZJEN PARALELE NË KATEGORINË E MESME DREJTUESE Lloji i diplomës “Shkenca Shoqërore ” Niveli diplomës Master shkencor

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR LËVIZJEN PARALELE NË KATEGORINË E MESME DREJTUESE Lloji i diplomës “Shkenca Shoqërore ” Niveli diplomës Master shkencor Në zbatim të nenit 26, pika 1, të ligjit Nr.152/2013 “Për statusin e nëpunësit civil” i ndryshuar, si edhe të kreut II, të Vendimit nr.242 datë 18.03.2015 …

Read More »

Ekspozita “Ngjyrat dhe trajtat”

Çelëm sot ekspozitën “Ngjyrat dhe trajtat”, në Galerinë e Arteve “Edwart Lear” nga artistja e mrekullueshme Adriana Nimani 😍 Ekspozita do të qëndroj e hapur për të gjithë artdashësit deri në datën 13 Maj. #BeratiiAktiviteteve

Read More »