Home / Aktivitete / Ekspozita “Ngjyrat dhe trajtat”

Ekspozita “Ngjyrat dhe trajtat”

Çelëm sot ekspozitën “Ngjyrat dhe trajtat”, në Galerinë e Arteve “Edwart Lear” nga artistja e mrekullueshme Adriana Nimani 😍

Ekspozita do të qëndroj e hapur për të gjithë artdashësit deri në datën 13 Maj.
#BeratiiAktiviteteve