Home / Tag Archives: toka

Tag Archives: toka

Dita e Tokes ne Qytetin e Beratit

Në kuadër të 22 prillit, “Dita e Tokës”, në qytetin e Beratit u realizuan aktivitete mjedisore me fëmijët e shkollave 9 vjeçare të qytetit me temë “Fidanishtja Ekologjike e Shkollës”. Aktivitetet u realizuan në mjediset e fidaishtes ekologjike të shkollës 9 vjeçare “1 Maji”. Fillimisht fëmijët e qytetit të Beratit …

Read More »

Dita e Tokës

Në datën 22 Prill, me rastin e Ditës së Tokës, në qytetin e Beratit u organizuan një sërë aktivitetesh nga Federata Kombëtare e Rafting dhe me mbështetjen e një sërë institucionesh dhe organizatash. Gjatë aktiviteteve u zhvillua një konkurs midis nxënësve të shkollave të mesme për esenë më të mirë …

Read More »