Home / Të Reja Nga Kultura (page 2)

Të Reja Nga Kultura

Promovohet libri: “Gjon Muzaka i Beratit përballë Skënderbeut” i autorit Ylli Polovina

“Gjon Muzaka i Beratit përballë Skënderbeut”  është libri më i ri i autorit Ylli Polovina i cili u promovua  paraditen e sotme  në mjediset e Bibliotekës “Vexhi Buharaja” të qytetit të Beratit. “Gjon Muzaka i Beratit përballë Skënderbeut”, është  një libër studimor, i cili përfshin 5 shekuj histori të familjes …

Read More »

Berati pakete

Pjesa e pare :  Trashegimia Qyteti i Beratit ndodhet në Shqipërinë Jug-Qëndrore , 120 km  në jug të Tiranës, 125 km nga aeroporti i Rinasit ‘’Nene Tereza’’ , 92 km nga Porti i Durresit, 85 km nga Porti i Vlores dhe nga 250 km nga Saranda.  Kufizohet ne lindje me …

Read More »