Home / Aktivitete (page 9)

Aktivitete

Skema e re e ndihmes ekonomike

Drejtoria e Shërbimit Social pranë Bashkisë Berat në bashkëpunim me Drejtorinë e Shërbimit Social Rajonal Berat gjatë datave 15/16/17 zhvilluan takime informuese me familjet përfituese të ndihmës ekonomike, si dhe me aplikantët e rinj që pretendojnë të bëhen pjesë e kësaj ndihme, duke i njohur ata me ndryshimet e ligjit …

Read More »

Takimi i Kryetarit të Bashkisë, z. Petrit Sinaj, me anëtarë të ‘’Klubit të Strasburgut’’

Gjatë takimit të Kryetarit të Bashkisë, z. Petrit Sinaj, me anëtarë të ‘’Klubit të Strasburgut’’, me pjesëmarrjen e Kryetarit të Bashkisë së Strasburgut, z. Roland Ries dhe znj. Nawel Rafik – Elmrini, Zëvendëskryetare e Bashkisë së Strasburgut për Çështjet me Jashtë dhe njëkohësisht Presidente e ‘’Klubit të Strasburgut’’.

Read More »

Forumi Botëror i Strasburgut për Demokracinë

Kryetari i Bashkisë Berat, z. Petrit Sinaj, po merr pjesë në Forumin Botëror të Strasburgut për Demokracinë, organizuar nga Këshilli i Evropës dhe Bashkia e Strasburgut në datat 07-11 nëntor 2017. Në këtë takim, në të cilin marrin pjesë 24 qytete, po diskutohen tema që lidhen me aktivizimin komunitar, transparencën …

Read More »

Ekspozita kolektive “Retrospektiva e ndjenjave”

  Dje pasdite, në mjediset e Galerisë së Arteve “Edward Lear” u çel ekspozita kolektive “Retrospektiva e ndjenjave” e tri artisteve të gjimnazit “Babë Dudë Karbunara”:#Flavia_Gjishti#Margarita_Xhaxho#Jerisa_Koka Në këtë ekspozitë u paraqitën 50 vepra të kompozuara në teknika të ndryshme të artit pamor. Krijimet e piktoreve të talentuara u ndoqën me …

Read More »

Takimi me organizatorë të Shoqatës së Matematikanëve të Klubit “Paskal”

Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, zhvilloi sot një takim me organizatorë të Shoqatës së Matematikanëve të Klubit “Paskal” me qendër në Tetovë, të cilët i propozuan Kryebashkiakut Sinaj që në bashkëpunim me Shoqatën e Matematikanëve të Shqipërisë dhe të Kosovës të organizojnë në muajin maj në Berat me nxënësit …

Read More »

10- vjetori i krijimit te Qendres “LIRA”

Më 26.10.2017, Qendra “LIRA” Berat, qendër për persona me aftësi të kufizuar, festoi 10 – vjetorin e krijimit të saj. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Nënkryetarja e Bashkisë, znj. Teuta Muçogllava, Prefektja e Qarkut Berat, znj. Valbona Zylyftari, deputeti i PS-së për Qarkun e Beratit, z. Fadil Nasufi, punjonjës …

Read More »

Dita Kombetare e Trashegimise Kulturore

Bashkia Berat në bashkëpunim me Drejtorinë Kombëtare të Muzeumeve Kombëtare dhe Drejtorinë Rajonale të Monumenteve të Kulturës, në kuadrin e 29 Shtatorit, Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, organizuan evente të ndryshme kulturore. Të pranishëm në këto aktivitete ishin Presidenti i Republikës së Shqiperisë, z.Ilir Meta, Ministrja e Kulturës, znj. Mirela …

Read More »

Takimi i Kryetarit të Bashkisë z. Petrit Sinaj me ambasadorin e Zvicrës në Shqipëri z. Christoph Graff

Gjatë takimit të Kryetarit të Bashkisë z. Petrit Sinaj me ambasadorin e Zvicrës në Shqipëri z. Christoph Graff dhe përfaqësues të lartë të qeverisë zvicerane dhe kooperacionit zviceran, ku u shpreh angazhimi i qartë i qeverisë zvicerane dhe Bashkisë së Beratit në lidhje me financimin e tri projekteve në Berat: …

Read More »

Fillimi i vitit te ri shkollor

Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor u ka përcjellë urimet më të përzemërta për një vit të mbarë dhe të suksesshëm mësuesve dhe nxënësve të shkollës “Zihni Toska”, si një nga institucionet model të shkollës komunitare, ku bashkëpunimi i drejtorit dhe …

Read More »

Inspektimi i punimeve ne shkolla

Bashkia e Beratit angazhoi të gjitha mundësitë dhe kapacitetet e strukturave të saj për t’iu siguruar nxënësve e mësuesve në këtë fillim të vitit të ri shkollor kushte sa më optimale. Drejtoria e Arsimit e Bashkisë, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike dhe të tjera struktura të këtij institucioni së bashku me …

Read More »