Home / Aktivitete (page 12)

Aktivitete

Edicioni i 5 i gjysme maratones se Beratit

Sot u zhvillua edicioni i 5 i gjysme maratones se Beratit. Ajo, qe dikur ishte nje risi, tashme eshte bere tradite ne qytetin tone, i cili eshte qyteti i vetem ne Shqiperi qe e zhvillon maratonen per disa vite me radhe. Krahas atleteve te shumte nga Shqiperia,edhe jashte saj, ky …

Read More »

Ceremonia e dhenies se titullit “Qytetar nderi” z.Guxim Mukli

Sot, ne Sallen e Konferencave te Bashkise u organizua ceremonia e dhenies se titullit “Qytetar Nderi” z.Guxim Mukli,ish-trajner i ekipit te futbollit “Tomori”.Ne ceremoni moren pjese ish-kolege,breza sportistesh,sportdashes,miq,te aferm,qytetare,anetare te Keshillit Bashkiak,drejtues te institucioneve sportive te qytetit. Ishin te pranishem Prefektja e Qarkut Berat znj.Valbona Zylyftari,Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj,Kryetarja …

Read More »

Festivali 45 i Kenges per Femije

Mbreme u zhvillua nata finale e Festivalit te 45 te Kenges per Femije, nje tradite e hershme, e cila starton me Festivalin e Pare te mbajtur nga i madhi Asqeri Kadena. Ne festival u prezantuan 14 kenge, fituesit dolen: Ne vend te pare Vasilja Vrusho, Arial Kapinova Ne vend te …

Read More »

Panairi Rajonal i Artizanatit në Berat

Zhvillohet Panairi Rajonal i Artizanatit në Berat Qyteti Sit në Unesco shënon rritje të madhe të numrit të turistëve . 35% më shumë vizitorë krahasuar me të njëjtën përiudhë të vitit 2017. Artizanët më të njohur të vendit, të cilët mbajnë në jetë traditat nëpërmjet krijimeve janë bashkuar në një …

Read More »

Promovimi i librit te shkrimtarit Viktor Canosinaj

Ne dt. 28 Prill 2017 Biblioteka Publike “Vexhi Buharaja” organizoi promovimin e romanit “Mall i Kalter” te shkrimtarit  durrsak Viktor Canosinaj. Romani eshte nje trill artistik mbi jeten e piktorit te njohur shqiptar Ibrahim Kodra. Gjate promovimit te librit u diskutua mbi mesazhet estetike te librit, jeten e Ibrahim Kodres …

Read More »

Vizita ne Bashkine Llovech,Bullgari

Gjate nje vizite te perfaqesuesve te Bashkise Berat ne Bashkine Llovech,Bullgari ( Sit Unesco). Ne kuader te bashkepunimit dhe vazhdimesise se marredhenive ndermjet dy bashkive binjake, Kryetarit te Bashkise Z.Petrit Sinaj i akordohet nje titull i vecante nga Kryetarja e Bashkise Llovech znj.Cornelia Marinova. Ne pritjen e organizuar nga Kryetarja …

Read More »

5 Maj – Dita e Deshmoreve

Bashkia Berat,me rastin e 5 Majit,75-vjetorit te Dites se Deshmoreve,organizoi sot Homazhe ne Varrezat e Deshmoreve te Atdheut.Merrnin pjese familje te deshmoreve,pasardhes te Organizates se Familjeve te Deshmoreve,veterane,pasardhes te Komitetit te Veteraneve te LANÇ-Berat,anetare te Keshillit Bashkiak,perfaqesues te forcave politike,shoqata atdhetare,perfaqesues te Policise se Qarkut Berat,nxenes te shkollave ,femije te …

Read More »

Takimi i kryetarit te Bashkise me perfaqesues te Raiffeisen Bank

Diten e sotme,Bashkine Berat e vizitoi Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank Christian Canacaris, si dhe drejtues te larte prane tij per te pare nga afer mjediset e reja te Bashkise, si dhe arredimin e disa ambienteve te financuara nga Raiffeisen Bank. Gjate diskutimeve me Kryetarin e Bashkise z. Petrit …

Read More »

Ceremonia e dhenies se titullit “Nderi i Qytetit ” z. Arshin Xhezo

Bashkia Berat organizoi sot ne sallen e konferencave,ceremonine e dhenies se titullit”Nderi i Qytetit”,gazetarit te mirenjohur Arshin Xhezos(pas vdekjes),akorduar nga Keshilli Bashkiak i qytetit te Beratit.Moren pjese, qytetare,anetare te Keshillit Bashkiak,perfaqesues te institucioneve,shoqatave,komuniteteve fetare,gazetare,miq, te aferm etj. Ishin te pranishem Kryetari i Bashkise,z.Petrit Sinaj,Prefekti i Qarkut Berat ,z.Fadil Nasufi,Kryetarja e …

Read More »

Panairi i artizaneve

Sot u organizua panairi i promovimit të vlerave të Beratit nga artizanë beratas në shëtitoren e qytetit. Ky aktivitet u mundësua nga bashkëpunimi i shumë institucioneve dhe partnerëve te ndryshem. Peshen kryesore e kishte Qendra e artizanatit”Margarita”,Shkolla e mesme profesionale Kristo Isak ,Shkolla e mesme profesionale Stiliano Bandilli si dhe …

Read More »