Home / Aktivitete / Vizita ne Bashkine Llovech,Bullgari

Vizita ne Bashkine Llovech,Bullgari

Gjate nje vizite te perfaqesuesve te Bashkise Berat ne Bashkine Llovech,Bullgari ( Sit Unesco). Ne kuader te bashkepunimit dhe vazhdimesise se marredhenive ndermjet dy bashkive binjake, Kryetarit te Bashkise Z.Petrit Sinaj i akordohet nje titull i vecante nga Kryetarja e Bashkise Llovech znj.Cornelia Marinova. Ne pritjen e organizuar nga Kryetarja e Bashkise Llovech, u shkembyen ide dhe mendime per vazhdimesine dhe intensifikimin e marredhenieve midis dy qyteteve tona.