Home / Aktivitete / Takimi i kryetarit te Bashkise me perfaqesues te Raiffeisen Bank

Takimi i kryetarit te Bashkise me perfaqesues te Raiffeisen Bank

Diten e sotme,Bashkine Berat e vizitoi Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank Christian Canacaris, si dhe drejtues te larte prane tij per te pare nga afer mjediset e reja te Bashkise, si dhe arredimin e disa ambienteve te financuara nga Raiffeisen Bank.
Gjate diskutimeve me Kryetarin e Bashkise z. Petrit Sinaj, z. Canacaris vuri theksin tek mbeshtetja e vaxhdueshme qe banka Raiffeisen do te kete per realizimin e projekteve te Bashkise, vecanerisht ne rikonstruksionin e kopshteve dhe shkollave te qytetit.