Home / 2024 / June / 20

Daily Archives: 20/06/2024

SHPALLJE  PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR  PUNONJËS POLICIE NË DREJTORINË E POLICISË BASHKIAKE

SHPALLJE  PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR  PUNONJËS POLICIE NË DREJTORINË E POLICISË BASHKIAKE     Në zbatim të  ligjit nr. 89/2022  “Për Policinë Bashkiake” , neni 12,13,14 si edhe Vendimin e Këshillit të Ministrave nr.452, datë 26.07.2023 “Për miratimin e rregullorës kuadër të  Policisë Bashkiake”, kreu III “Rregullat dhe …

Read More »