Home / Tag Archives: libri

Tag Archives: libri

Dita Nderkombetare e Librit

Ne kuader te Dites Nderkombetare te Librit 23 prill,diten e premte date 22 prill 2016,ora 11.00 ne sallen e mbledhjeve ne katin e dyte te Pallatit te Kultures, u zhvillua promovimi i romanit “Stina e hijeve” , i shkrimtarit Viron Graci. Shkrimtari Viron Graci eshte nje nga shkrimtaret me te …

Read More »

Dita Botërore e Librit

Ne Kuadrin e Ditës Botërore te Librit, Shkolla e Mesme Artistike “Ajet Xhindole” ne bashkëpunim me bibliotekën “Vexhi Buharaja” zhvilluan ne ambientet e bibliotekës aktivitetin kulturor me teme: “Libri miku ynë me I mire”. Nje nga synimet kryesore te aktivitetit ishte te sensibilizonte qytetaret e Beratit si dhe te rinjtë …

Read More »