Home / Njoftim / Njoftim Fituesi Drejtor i Planifikimit Strategjik dhe Zhvillimit Ekonomik

Njoftim Fituesi Drejtor i Planifikimit Strategjik dhe Zhvillimit Ekonomik

Njoftim Fituesi Drejtor i Planifikimit Strategjik dhe Zhvillimit Ekonomik