Home / Projekte (page 5)

Projekte

Projektet e Bashkise Berat 2020

VIZIONI i Strategjise se Zhvillimit te Beratit -2010-2015

Berati i lashtë, qytet i Trashëgimisë Kulturore Botërore, me një komunitet që i gëzohet zhvillimeve harmonike dhe mundësive të barabarta, një qendër e turizmit ndërkombëtar, me ekonomi dinamike të mbështetur në agrobiznes  dhe artizanat të konsoliduar. Qëllimi 1 Qendër Ndërkombëtare e Turizmit Kulturor, mbështetur në turizmin familjar, që ruan dhe zhvillon …

Read More »

Plani i ri per Bulevardin Kryesor

Ky studim ka ne thelb  rikonfiguriminin e bulevardit “Republika”, te sheshit qendror te qytetit ,axhensise si edhe trajtimin e rrjetit rrugor dhe infrastruktures nentokesore ne shëtitoren Osumi si dhe te rruges Antipatrea (nga sheshi i axhensise deri tek merkatoja e qytetit). Rikompozimi nga pikëpamja arkitektonike  duke  trajtuar veshjen me pllaka …

Read More »