Home / News @en (page 2)

News @en

Buron Kaceli Exhibition

Piktori Buron Kaceli erdhi ne qytetin e Beratit me nje ekspozite personale ne nje perzgjedhje prej rreth pesedhjete veprave te gjinive te ndryshme si natyre te qete, pejzazh, portret dhe kompozim. Te gjitha keto realizime te piktures se kavaletit qe i perkasin krijimtarise se tij te pese viteve te fundit …

Read More »

Budget Draft 2013

Ditën e premte, datë 14.12.0201 Stafi i bashkisë Berat prezantoi në Pallatin e Kulturës Margarita Tutulani Buxhetin e vitin 2012 si dhe Projekt Buxhetin e vitit 2013. Në takim ishin të ftuar qytetarë, grupe interesi, organizata etj. Prezantimet mbi vitin që lamë pas dhe projekt buxhetin e vitit 2013 u …

Read More »

Person of the Year, Klodian Allajbeu

The Municipality of Berat selected the person of the year 2012. He is Klodian Allajbeu, president of the American Hospital of Tirana.  Dr. Klodian is known to have helped a lot of people in need, offering them free medical services. Dr. Klodian promised to further continue his work, to come …

Read More »

Concert in Lira Centre

A concert was organized in Lira center with disabled children. The concert was held to celebrate Christmas and New Year. Save the children organization distributed 20 learning packages trying to help some of the children to continue their schooling.  

Read More »