Home / 2023 / April / 22

Daily Archives: 22/04/2023

Njoftim per projektin “Ura e re mbi lumin Osum dhe rruga lidhëse Bypass-Bilçë”

NJOFTIM Ju njoftojmë se ka iniciuar projekti me objekt “Ura e re mbi lumin Osum dhe rruga lidhëse Bypass-Bilçë”. Zona ku shtrihet projekti është fshati Bilçë, pjesë e Njësisë Administrative Velabisht. Për këtë arsye ftojmë të gjithë banorët e zonës për çdo ankesë mund të plotësojnë formularin bashkëngjitur njoftimit. Formulari …

Read More »