Home / Tag Archives: zjarrefikesja

Tag Archives: zjarrefikesja

BashkiaBerat #bashkëpunim #Mbështetje #investim #PartneritetIqëndrueshëm #SwizerlandEmbassy

BashkiaBerat #bashkëpunim #Mbështetje #investim #PartneritetIqëndrueshëm #SwizerlandEmbassy Ekipi i shpëtimit të zjarrfikësve Berat që prej ditës së sotme do të ketë uniforma dhe pajisjë të reja. Falë mbështethes së Agjencisë Zviceriane per Zhvillim, bëmë të mundur dhurimin e 100 uniformave për efektivët e repartit të zjarrfikëseve në Berat, përfshirë kostume të …

Read More »