Home / Tag Archives: xhemal

Tag Archives: xhemal

Kopesht Ekologjik ne Cerdhen Xhemal Cekini

Filloi puna për ndërtimin e fidanishtes ekologjike në shkollën 9 vjeçare “Xhemal Çekini” të qytetit të Beratit. Fidanishtja e dytë ekologjike në Shqipëri, po ndërtohet nga Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER) dhe Bashkia Berat, në kuadër të projektit “Shkollat Ekologjike në Qytetin Tim”. Ky projekt është bërë i …

Read More »