Home / Tag Archives: sporti

Tag Archives: sporti

Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Kulturor

Ne kuadrin e 21 majit, Dites Nderkombetare te Diversitetit Kulturor per Dialog e Zhvillim , projekti “Mbeshtetje per Perfshirjen Sociale te Komuniteteve Rome e Egjiptiane” (PNUD), me mbeshtetjen e  Bashkise  Berat dhe Sportklub “Tomorrit’ zhvilloi nje ndeshje miqesore midis te rinjve rome e egjiptiane dhe skuadres se te rinjve te …

Read More »