Home / Tag Archives: otllak

Tag Archives: otllak

Inspektimet ne Njesine Administrative Otllak

Kryetari i Bashkise z. Petrit Sinaj inspektoi sot punimet e kryera nga Ndermarrja e Sherbimeve Publike ne Njesine Administrative Otllak. Ndermarrja e Sherbimeve Publike ka kryer shtrimin e rruges me beton me gjatesi mbi 200 m ,ne rrugen “Korronjaku” ne zonen e Ullinjasit, si dhe cakullimin ne segmente te ndryshme …

Read More »