Home / Tag Archives: nenetereza

Tag Archives: nenetereza

Aktiviteti per Diten e Lumturimit te Nene Terezes

Ne kuader te Dites se Lumturimit te Nene Terezes , Qendra Rinore,Bashkia Berat shfaqi nje dokumentar lidhur me jeten dhe bamiresine qe Shen Tereza tashme, ka bere gjate gjithe jetes se saj.Krenari qe humanistja shqipetare u be nje ure lidhese per njohjen e Shqiperise ne bote. Gonxhe Bojaxhiu u be …

Read More »