Home / Tag Archives: medreseja

Tag Archives: medreseja

Takimi ne Medresene e Beratit

Ditën e parë të shkollës, edhe Medreseja e qytetit tashmë e kthyer në një shkollë tradicionale e Beratit prej 25 vitesh, priti përfaqësuesit e #BashkiaBerat, Drejtorin e Kabinetit të Kabinetit z. Andi Serjanaj dhe N/Kryetarin z. Çlirim Brisku, ku u shpërndan dhe certifikata për nxënësit e dalluar, sepse Medreseja është …

Read More »