Home / Tag Archives: marela

Tag Archives: marela

Dr. Marela Guga: “Prefektura e Beratit, gjatë viteve 1920-1939”

Në kuadrin e 100 vjetorit të pavarësisë, është promovuar ditën e djeshme në bibliotekën “Vexhi Buharaja” të qytetit muze, libri historik: “Prefektura e Beratit, gjatë viteve 1920-1939” me autore historianen beratase Dr. Marela Guga. Në këtë veprimtari, veç shumë qytetarëve beratas, njerëz të kulturës dhe fushës së historisë, merrte pjesë …

Read More »