Home / Tag Archives: kryetari

Tag Archives: kryetari

Kryetari i Bashkise z.Petrit Sinaj inspekton punimet ne pedonale

#Berati1vitNëPunë #BashkiaBerat #Beratipunon #njëhappërpara “Sot, Kryetari i Bashkisë me stafin e tij inspektoi personalisht godinën e re të Bashkisë Berat, si dhe vazhdimin e pedonales, loti II, duke siguruar për realizimin brenda afateve të projekteve dhe cilësisë”

Read More »