Home / Tag Archives: gdnask

Tag Archives: gdnask

Koncert i Korit të Akademisë Gdansk (Poloni)

Në datën 29 Gusht, ora 19.00 në Qendrën Kulturore Berat do të organizohet një Koncert nga Kori i Akademisë Universitare Gdansk (Poloni). Kori eshte formuar ne 1971. Deri tani ka performuar qindra koncerte ne Poloni dhe jashte saj duke kënduar ne shume vende Europiane, ne SHBA, Kine, Argjentine dhe Korene …

Read More »