Home / Tag Archives: hartatturistike

Tag Archives: hartatturistike

Hartat turistike

Pergatitet harta e re turistike , nje bashkepunim i frytshem i Bashkise Berat dhe Institutit “Adriapolit”. Harta do te jete ne dispozicion te fluksit turistik prane Zyres se Informacionit Turistik.     Web turistik per Beratin :   http://explorealbania.al/

Read More »