Home / Tag Archives: guida

Tag Archives: guida

Dita Nderkombetare e Guidave Turistike

21 shkurt “Dita Nderkombetare e Guidave Turistike”. NATGA ne bashkepunim me Risi Albania organizuan guide ne disa qytete turistike. Bashkia Berat ne bashkepunim me shkollen e mesme hoteleri turizem “Kristo Isak” zhvilluan guiden turistike ne zonen me me atraksion per qytetin si dhe vizite ne Muzeun Etnografik.

Read More »