Home / Të Reja / Dita Nderkombetare e Guidave Turistike

Dita Nderkombetare e Guidave Turistike

21 shkurt “Dita Nderkombetare e Guidave Turistike”. NATGA ne bashkepunim me Risi Albania organizuan guide ne disa qytete turistike. Bashkia Berat ne bashkepunim me shkollen e mesme hoteleri turizem “Kristo Isak” zhvilluan guiden turistike ne zonen me me atraksion per qytetin si dhe vizite ne Muzeun Etnografik.