Home / Të Reja Nga Turizmi (page 3)

Të Reja Nga Turizmi

Harta e Re turistike e qytetit të Beratit

Ka përfunduar përgatitja e hartës së re turistike të qytetit të Beratit, financuar nga Programi i Kombeve të Bashkuara ‘’Kultura dhe Trashëgimia për zhvillimin social dhe ekonomik’’ me fonde të Qeverisë Spanjolle. Harta është modeluar në formën e një fletëpalosje informative dhe shërben edhe si një guidë orientuese për vizitorët …

Read More »

Partneritetet

Programet e BE (2009-2011) Programet e Be nga të cilat Shqipëria mund të perfitojë si vënd kandidat janë : 1-Programet IPA për bashkëpunimin ndërkufitar 2-Programt IPA për Adriatikun 3-Programet  IPA për Europën Juglindore Nga dy programet e para Berati automatikisht është i përjashtuar për shkak të distancës nga kufijtë e …

Read More »