Home / Informacion nga Ekonomia

Informacion nga Ekonomia

Informacion nga Ekonomia

Buxhetet 2012-2013

Luiza Bazaj Drejtoreshe e Buxhetit dhe Administrimit Financiar Percollem Vitin  2012,  vitin   kulmor ne histori e Shqiperise, si vit  i 100 vjetorit te formimit te shtetit shqiptar dhe i pavaresise se Shqiperise, por nje vit shume i  veshtire financiar per Bashkine Berat , me burime  financiare te reduktuara ndjeshem, me …

Read More »

Taksat dhe të Ardhurat në Buxhet

Besmir Blana Drejtor i Taksave, Regjistrimit te Bizneseve dhe Tregjeve Numri i subjekteve aktivë të regjistruar për 11 mujorin e Janar – Nentor 2012 pranë Drejetorisë së Taksave Regjistrimit të Biznesit dhe Tregjeve arrin në 1979 subjekte. Nga të dhënat rezulton se vazhdon që te ruhet e njëjta strukturë ku …

Read More »

Shërbimet Sociale në Buxhet

Vjollca Hoxha Vjollca Hoxha, Drejtoreshë e Shërbimeve SocialeViti 2012, vit i punes, perpjekjeve dhe arritjeve per tregues te rendesishem social. Sherbimet sociale kane marre gjithe mundesine, kapacitetin maksimal dhe vemendjen e duhur per te realizuar treguesit dhe objektivat e planifikuar. Perballja me sfidat per te realizuar maksimumin e mundshem, referuar …

Read More »