Home / Hotele

Hotele

Hotele

Hotel “Tomorri” – Ndodhet në qendër të qytetit të Beratit. Ka kapacitete për grupe të mëdha turistësh. Gjithashtu është edhe Bar Restorant. Cmimi për dhomë 30 – 55 euro. Tel: 032 234 462 Cel: 068 20 24 225 email: hoteltomorriberat@yahoo.com www.hotel-tomorri-berat.com Hotel “Mangalemi” – Ndodhet në fillimin e rrugës për …

Read More »

Restorante

Hotele dhe Restorante Piceri Kristal Adresa: Bulevardi Republika tel. 00355 32237699 email:  info@picerikristal.com                                                             www.picerikristal.com Restorant Ago Lagja Uznovë tel. 032 …

Read More »