Home / Hotele / Hotele

Hotele

Hotel “Tomorri” – Ndodhet në qendër të qytetit të Beratit. Ka kapacitete për grupe të mëdha turistësh. Gjithashtu është edhe Bar Restorant. Cmimi për dhomë 30 – 55 euro.
Tel: 032 234 462
Cel: 068 20 24 225
email: hoteltomorriberat@yahoo.com
www.hotel-tomorri-berat.com

Hotel “Mangalemi” – Ndodhet në fillimin e rrugës për në Kala në lagjen Mangalem. Hoteli është i vendosur brenda një shtëpie karakteristike beratase. Hoteli përfshin edhe restorant. Cmimi për dhomë 18 – 25 euro.
Tel: 032 232 093
Cel: 068 24 29 803
email: hotel_mangalemi@yahoo.com
Website: www.mangalemihotel.com

Hotel “Palma” – Ndodhet pranë Urës së Këmbësorëve Berat. Hoteli ka restorant si dhe bar në tarracën e tij prej ku mund të shikohen pamje të veçanta të qendrës historike të Beratit. Cmimi për dhomë 15-25 euro.
Tel: 032 232 143
Cel: 069 20 93 812
email: info@brpalmahotel.com.al
Website: www.brpalmahotel.com

Hotel “Castle Park” – Ndodhet 3 km larg Qendrës së Qytetit të Beratit, në rrugën që shkon në Drobonik. Hoteli është një kompleks turistik dhe përfshin gjithashtu edhe restorant. Cmimi për dhomë 20 -30 euro.
Tel: 032 235 385
Cel: 068 25 64 999
email: castlepark_2003@yahoo.it
website: www.castle-park.com

Rezidenca “Desaret” – Ndodhet në Lagjen Kodra e Sulmit, brenda një ambienti tradicional Beratas. Hoteli ka edhe resorant. Cmimi për dhomë 15-20 euro.
Tel: 032 237 593
Cel: 069 30 37  480

Bujtina “Berat Backpackers” – Ndodhet në mes të lagjes Historike të Goricës, pranë Kishës së Shën Spiridhonit. Cmimi për dhomë 6-12 euro. Ka edhe restorant vetëm për vizitorët.

Cel:         069 30 644 29
e-mail:  www.beratbackpackers.com

Hotel Pasarela – Hoteli ka 33 dhoma, Dhomat jane projektuar per te mbeshtetur kerkesat e vizitoreve tane. E-mail hotelpasarela@yahoo.com  Tel: 00355 69 64 07 891

Hotel White City: email whitecity.berat@yahoo.com  Tel: 355 69 68 64 500

Hotel Grand White City: grandwhitecity@yahoo.it  Tel: 00355 32 236 869

Hotel Antipatrea: Tel00355 32 230 398; e-mail: contact@antipatreahotel.com

Hotel Osumi: hotelosumi@gmail.com Tel: 032 233 133

Hotel GreenHouse: hotelgreenhouse@hotmail.com; Tel: 069 37 58 350

Hotel Belgrade: adrianatesho@hotmail.com; Tel: 069 83 26 499

Camping Llazaro: Lagja Kala

Hotel Artur: 069 625 1170

Bujtina Kodiket: info@thecodicein.com; Tel: 355 696315762

Hotel Restaurant Klea: hotelklea@yahoo.com; Tel: 069 76 84 861

Hotel “Ago” – Ndodhet 3 km jashtë qytetit të Beratit, në drejtim të qytetit të Poliçanit. Çmimi për dhomë është 10-20 €. Hoteli ka edhe restorant.

Nr. Telefoni: 032 234 858
Celular:          068 23 91 457

Hotel “Belind” – Ndodhet në rrugën kryesore për në “Uznovë”, 50 m përpara stacionit të Autobusave. Cmimi për dhomë 12-24 €. Hoteli ka edhe restorant.
Nr. Telefoni: 036 22 070
Celulari:         069 25 80 168

Hotel “Berati” – Ndodhet në lagjen 28 Nëntori, pranë stacionit kryesor të Autobusave. Ambientet e tij të jashtëm dhe të brendshëm janë karakteristik për qytetin e Beratit. Cmimi për dhomë 15-30 euro. Hoteli ka edhe restorant.
Tel: 032 236953
Cel: 069 255 0149

Hotel “Gega” – Ndodhet në Lagjen 10 Korriku, 200 metra larg stacionit të autobusave. Cmimi për dhomë 10-20 euro. Hoteli ka edhe restorant.
Tel: 032 234 429
Cel: 069 20 87 181

Hotel Guva Mangalem eshte vendosur ne Lagjen karakteristike Mangalem ne qendren historike te qytetit . Ai ofron nje pamje mbreselenese te qytetit te Beratit nga tarraca e tij . Hoteli ka 4 dhoma,  7 shtreter tek dhe 2 shtreter dopio . Çmimet :30 Euro /dhome dhe 20 euro per person. website: www.guvamangalem.com

Muzaka Hotel Në hotelin Muzaka, ju jeni në zemër të Beratit: ky hotel me dizajnin e tij klasik dhe stilin elegant, I ndodhur në qendrën historike, do të jetë baza juaj perfekte për pushimet tuaja për të zbuluar monumentet e Beratit, kishat, xhamitë dhe shumë thesare të këtij qyteti.

Hoteli është një ndërtesë e shekullit të XVII me një pozicion strategjik. Dhomat ju ofrojnë juve të gjitha komfortet që ju do të keni nevojë për një qëndrim të kënaqshëm në këtë qytet të bukur. Sitet kryesore të Beratit si Gorica, Mangalemi, Lumi Osum, Urat dhe monuentet janë vetëm një hap larg. Të dhjeta dhomat e hotelit janë të dizenjuara me hapësirë dhe me kondicioner për të bërë qëndrimin tuaj të rehatshëm.

Me fjalë të tjera, Hoteli Muzaka është zgjidhja perfekt kur kërkoni për një hotel që ofron thjeshtësi dhe çmime të ofrueshme të gjitha të vendosura në një atmosferë mikpritëse.

Hotel Muzaka
Lagjia Gorice
Berat, Albania
Phone: +355 322 31 999
Email: info@hotelmuzaka.com

Shtëpia Pritëse “Nasho Vruho” – Ndodhet në lagjen Mangalem, brenda një shtëpie karakteristike Beratase. Cmimi për dhomë 20 – 25 euro.
Tel: 032 232 355
Cel: 068 2231 489
website: www.hotelnashovruho.com

Shtëpia pritëse “Alvaro” ndodhet në lagjen historike të Mangalemit, në rrugën e ngushtë që kalon në të majtë të Xhamisë së Beqarëve. Është e vendosur në brendësi të një shtëpie tradicionale, ku vizitorët mund të shijojnë pamjen panoramike mbi qytet dhe lumin Osum, dhe ofron një qëndrim interesant për vizitorët që kanë dëshirë të njohin nga afër me kulturën lokale. Në total janë 7 shtretër, me një çmim konkurrues që varion nga 10/15 euro për person. Shtëpia pritëse ofron një tarracë të këndshme, kushtet të mira, dhe internet pa pagesë.

Kontakt: tel . +355 69 57 65 729 /tel+ 00355 32 2 34 760 . e-mail:alvarokadiu@gmail.com

Guest House Kris ndodhet ne kalane e Beratit. Ne ofrojme Internet,Wireless dhe mengjesin e perfshire. Hoteli ka dy dhoma.Nje dhome per cift dhe nje dhome me 4 krevata. Ne ju mirepresim ne Hotel “Kris”,afer me statujen e Kostandinit ne Kala

Dhoma me 4 krevata kushton 15 Euro/ për person.

Dhoma cift kushton 25 Euro,duke perfshire mengjesin.

Shtëpia Pritëse “Lorenc Pushi” – Ndodhet në mes të lagjes historike të Beratit. Cmimi për dhomë 15 euro.
Tel: 032 231 215
Cel: 0030 697 842 5340
email: www.berat-guesthouse.info

Ana’s RestHouse: email: info@resthouse.al; Tel: 069 888 9313