Home / Bashkia Berat

Bashkia Berat

CV e Kryetarit

  Europass Curriculum Vitae Informatat personale                 Emri / Mbiemri        Petrit  Sinaj Adresa                    Rr.  Antipatrea  Berat, Shqiperi Telefoni                  067 20 80 100 E-mail                     petritsinaj@yahoo.it Kombësia              Shqiptar Datëlindja              27.01.1975 Gjinia                       Mashkull Punësimi i dëshiruar /       Administrator,Jurist,Drejtues Fusha e interesit             Te   Ndryshme   Përvoja e …

Read More »

Qendra “Lira”

Qendra “LIRA” eshte nje institucion i specializuar qe trajton persona me aftesi te kufizuar. Ne te ndodhen 34 persona me AK dhe nje staf i perbere prej 18 personash te cilet punojne me profesionalizem dhe kujdesen duke i ofruar shume dashuri dhe mbeshtetje te gjithe personave ne nevoje. Kjo qender …

Read More »

Drejtoritë

Drejtoria e Buxhetit dhe Administrimit Financiar. Organizon  punën për zbatimin e Buxhetit të Bashkisë në përputhje me Vendimin e Këshillit të Bashkisë si dhe zbaton legjislacionin në fuqi për disiplinën financiare  në fushën e pagesave, prokurimeve, kontabilitetit, dhe menaxhimit të fondeve publike.  Drejtoria e Auditit të  Brendshëm. Organizon auditimin e …

Read More »

Historia e Bashkisë

Mbi bazën e kërkimeve dhe ballafaqimit me materiale dokumentare në arkivin e shtetit në Tiranë, funksionimi i shtetit shqiptar, me rregulla, ligje, institucione të konsoliduara, kur nisën të dilnin fletoret zyrtare, daton në vitin 1920. Në vitet 1912 – 1919 shteti ishte i pakonsoliduar dhe si rrjedhojë kishte probleme të …

Read More »